Våra tjänster

Lönsam försäljning

Får ni rätt pris för er vara eller tjänst? Tillsammans kan vi höja marginalerna!

Effektiv produktion är en central del av er verksamhet. Men ibland känns det kanske som att effektiviseringarna inte räcker till? Vi har verktygen för att förbättra er lönsamhet. Vi har lång och unik erfarenhet av att arbeta med prissättning.Tillsammans paketerar vi ert erbjudande så att ni får bättre avkastning på arbetet ni lägger ned.

Har konkurrensen hårdnat? Vi hjälper er att hitta nya lösningar, med fokus på att komplettera ert värdeerbjudande. Tillsammans analyserar vi kundbehovet, och ser vilka luckor ni kan fylla.

Från idé till succé

Konkurrensen hårdnar. Ni har idéerna, produkterna och tjänsterna. Men hur når ni era kunder? Vi hjälper er med marknads- och säljstrategier, från övergripande analys till konkreta aktivitetsplaner.

Finansiärer och externa partners kräver ofta en affärsplan för att fördjupa sitt engagemang i ett bolag. Vi har lösningarna, allt från en kick-start till en komplett plan. Men framför allt är affärsplanen ett verktyg för att driva företaget framåt. Vi coachar er gärna.

Utveckla organisationen

Har ni bestämt er för att satsa? Står ni inför ett ägar- eller generationsskifte?

Vi kan hjälpa er bygga upp nya marknads- och säljorganisationer. Dels genom att strategiskt och konceptuellt stötta er under uppbyggnaden, men även genom att vara delaktig i rekrytering, som aktiv partner eller genom ”second opinion”. Vi genomlyser er försäljningsstrategi och hjälper er att utvecklas på vägen till framgång.

Resurs

Ibland behöver man lite hjälp.

Kanske är det ett stort projekt, kanske är det någon som behöver ta ledigt. Vi kan hjälpa er med projektledning vid marknadsföringsprojekt som mässor och varumärkesplattformar. Vi kan också avlasta ledningsgruppen med en inhyrd marknadschef under en period.